Anttolanhovi

 Sesonkimenu

Menu on saatavilla ennakkoon tilauksesta
minimi 20 henkilön ryhmille
Rantaravintolaan sekä Kotaravintolaan

•••

 Sesonkimenu Maaliskuu

Alkuruokia

Vihersalaattia ja Hovin sinappidressing

 Talon pikkelssiä
Hapankaalia
Ohra-metsäsienisalaattia

Marinoituja juureksia ja Kolatun vuohenjuustoa

Tillimarinoituja muikkuja ja hyrskykurkkuja

Teegraavattua lohta ja punajuuripestoa
Palvattua lampaanpaistia ja herukka-sipulihilloketta

Leipurimme leipätorista

Maalaisleipää, röpörieskaa ja ruisleipää

Peltolan kirnuvoita

Pääruoka

Paahdettua Roinilan tilan possun ulkofileetä,
yrtti-kermaperunaa ja haudutettua punakaalia

tai

Miedosti savustettua Puumalan kirjolohta,
uunijuureksia ja remouladea

Jälkiruoka

 Puolukka pannacotta, kauramurua ja lakritsikreemiä

Kahvi/haudutettu tee

36 €

Juomiksi suosittelemme

Kloster Eberbach Riesling Trocken 2015

Kloster  Eberbach, Rheingau, Saksa

Riesling

35 €/plo

Chateau Mounfaucon

Chateau Mountfaucon, Ranska

Grenache, Cinsault, Syrah, Carignan, Counoise

35 €/plo

Menu on saatavilla ennakkoon tilauksesta minimi 20 henkilön ryhmille

Rantaravintolaan sekä Kotaravintolaan


Parhaat paikalliset
herkut löydät
MikkeliMenusta: