Anttolanhovi

 Sesonkimenu

Menu on saatavilla ennakkoon tilauksesta
minimi 20 henkilön ryhmille
Rantaravintolaan sekä Kotaravintolaan

•••

      Sesonkimenu 3.5.-31.8.

Alkuruokia

Vihersalaattia ja Hovin sinappidressing

 Talon pikkelssiä
Hapankaalia
Kuusenkerkällä marinoitua tomaattia ja salaattijuustoa

Paahtokasvissalaattia, kurpitsansiemeniä ja rucolaa

Ahventerriiniä ja nokkosmajoneesia

Vauhkosen tillimuikkuja
Hauhalan hanhipatee ja tomaattihilloketta

Leipurimme leipätorista

Maalaisleipää, röpörieskaa ja ruisleipää

Peltolan kirnuvoita

Pääruoka

Yön yli haudutettua Roinilan tilan possua,
juures-perunapyrettä ja tummaa rosmariinikastiketta

tai

Miedosti savustettua Puumalan lohta,
Mannisen perunaa ja korvasienimuhennosta

Jälkiruoka

 Raparperi-kaurapaistosta ja vaniljakermaa

Kahvi/haudutettu tee

36 €

Juomiksi suosittelemme

Kloster Eberbach Riesling Trocken 2015

Kloster  Eberbach, Rheingau, Saksa

Riesling

35 €/plo

Al Muvedre 2014

Comania De Vinos Telmo Rodriguez, Rioja, Espanja

Monastrell

35 €/plo

Menu on saatavilla ennakkoon tilauksesta minimi 20 henkilön ryhmille

Rantaravintolaan sekä Kotaravintolaan


Parhaat paikalliset
herkut löydät
MikkeliMenusta: