Anttolanhovi

Puhtaita makuja ja aitoa lähiruokaa.

Lähiruokaa aamiaisesta yömyöhälle. Lähiruoka ja perinteet kuuluvat vahvasti Anttolanhovin ruokaideologiaan ja olemme mukana Portaat luomuun –ohjelmassa. Anttolanhovin lähiruokakonseptin systemaattinen kehittäminen on alkanut 10 vuotta sitten. Nykyään jo suurin osa raaka-aineista tulee yli kolmeltakymmeneltä lähituottajalta. 

Muutamia Anttolanhovin toimittajia:

Kalastaja Vauhkonen, Anttola: Järvikalat ja muikunmäti

Puumalan lohi, Puumala: Kirjolohi
www.puumalanlohi.fi

Kuvalan tila, Mäntyharju: Viljapossu ja vapaan kanan munat
www.kuvalanliha.fi 

Roinilan lihatila, Kangasniemi: Possua ja nautaa
» Lisätietoja

Hauhalan hanhifarmi, Hauhala: Hanhen kasvatus ja jalostus
www.hanhifarmi.fi

Aten marja-aitta, Hirvensalmi: Kotimaiset marjat
www.marja-aitta.fi

Vavesaaren tila, Kangasniemi: Marja- ja viljatuotteet luomuna
www.vavesaarentila.fi

Niittylahden luomutila, Mikkeli: Viljatuotteet
www.niittylahdenluomutila.fi

Peltolan Juustola, Suonenjoki: Jäätelöt, kirnuvoi ja juusto
www.peltolan.fi

Kolatun Juustola, Somero: Juustot
www.kolattu.fi


Tarkoin valitut viinit sopivat suomalaiseen keittiöön

Anttolanhovissa on suomalaiseen järvimaisemaan sopivia raikkaan hedelmäisiä viinejä, joiden puhtaat aromit ja tasapainoinen hapokkuus sointuvat suomalaiseen keittiöön. Viinilistan rungon muodostavat pienten laatutietoisten tuottajien tyylikkäät ja tasapainoiset viinit. Listalle on otettu myös luonnonmukaisesti ja kestävän kehityksen mukaan tuotettuja viinejä. Kaikki viinit ovat uskollisia alkuperälleen – sille paikalle, jossa rypäleet ovat kasvaneet. 

Lähellä tuotettuja tilaviinejä, siidereitä ja pienpanimon oluita

Viinilistalle on valittu myös pienten tuottajien laadukkaita viinejä. Oman paikkakunnan tuotteita ovat Ollimäen siiderit, viinit, liköörit ja pontikka. Valikoimissamme on myös Saimaan Juomatehtaan Marsalkka-oluet, kuten tumma luomu, luomuvehnä ja luomu vaalea.